carlopapa Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Witam stałem się posiadaczem tej płyty i chcę zapytać forumowiczów czy ktoś z was nie ma przypadkiem tej płyty kupionej np. w sklepie ze wszystkimi dodatkami??? potrzebuję SUPPORT DVD do tej płyty, a mianowicie potrzebna mi do CrashFreeBios. Przeszukałem całą sieć p2p, p2m i nigdzie nie mogę znaleść. Jakby ktoś posiadał i mógłby zrobić obraz płyty i gdzieś udostępnić to byłbym dozgonnie wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Co zrobiłeś z BIOS.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 Nic poprostu potrzebna mi na wypadek jakiegoś błędu przy downgrade biosu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 A szukałeś może na stronie ASUSa ? Ewentualnie napisz do supportu. http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=pl-pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 Szukałem na stronie supportu, a skontaktować się z nimi próbuję 4-ty dzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 To narzędzie jest na płycie Asusa i ma różne opinie jedni twierdzą że nie działa, inni piszą róbcie wszystko tylko nie to. Sam programik który uruchamia CrashFreeBios ciężko będzie znaleźć bo jest tylko na firmowych dyskach dołączonych do płyt od któregoś modelu do góry..są dwie wersje 2.0 i nowa 3.0. // Dlaczego chcesz obniżyć wersję BIOS..?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 (edited) Bo na niższych wersjach biosu ludzie odblokowali athlona II x3 435 do pełnego phenoma x4 B35 z L3 6MB i był stabilny. Na najnowszej wersji biosu odblokowuję go do pełnego phenoma lecz jest nie stabilny. Edited July 14, 2012 by carlopapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 jest nie stabilny. To zależy głównie od procesora, w końcu nie po to go zablokowali w fabryce by taniej go sprzedać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts