Garrett Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam, chciałem dołączyć do bandytów, wzorowałem się poradnikiem z innego forum, zrobiłem wszystkie zadania do tych w Jantarze (mam iść do Czerwonego Lasu). Wracam się na Wysypisko, podchodzę do Jogi a on trzyma krótkofalówkę w dłoni jakby chciał coś powiedzieć, i nie mogę z nim rozmawiać. Tak to wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Nie za ciekawie. Może postać się zawiesiła. Poczekaj na emisję, gdy się pojawi wróć do Jogi i zobaczymy czy będzie można rozmawiać. Jeżeli to nie pomoże, to może masz jakiś sejw zaraz po zadaniu u powinności. Bo wtedy właśnie można dołączyć do bandytów, w późniejszym etapie zresztą też, a nawet wskazane. Bo gdy będziesz chciał robić kwesta w jantarze i będziesz bandytą to mogą cię atakować samotnicy. Chodź mnie się udało z trudem zrobić tamto zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Uff... wczytałem, Joga zaczął biegać i krzyczeć jakby ktoś miał zaatakować i usłyszałem komunikat, żebym wpadł do bazy to będę jednym z nich. Do zamknięcia. Edytowane 15 Lipca 2012 przez Devell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi