Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Hej, zawsze jak wchodzę na forum z telefonu to mam ip.board mobile, gdy kliknę zmień na normalną wersję to załącza się brave za który mnie przepadam, na małym ekraniku, czarna strona i słońce matujące obraz tworzy nicość. Gdy próbuję przełączyć skórę na zwykłego ip.board'a to ustawia się ip.board mobile, klikam pełna wersja to ciągle powraca brave, i tak w koło. Można na to coś poradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Sprawdzę to ale nic nie obiecuję. Nie masz możliwość włączenie wersji desktopowej z opcji? Ja pamiętam że na CM9 było coś takiego. Jak nic nie znajdę napiszę do suportu IPB bo według mnie to błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Nic z tym nie zrobię bez większej grzebaniny, napisałem do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi