smox Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 W latach mojej młodości słuchało się innej muzyki. Nagrywałem piosenki na magnetofon kasetowy, godzinami siedząc przy radiu, oczywiście w mono. Teraz, w dobie internetu wygląda to zupełnie inaczej i moje córki nie bardzo mi wierzą, że kiedyś nie było mp3 i komórek, a imprezy często robiło się przy gramofonie. Dzisiaj znalazłem przypadkiem jeden z utworów jakich słuchałem w młodości. Nie słyszałem go ponad 30 lat. Hello - Tell Him - http://www.youtube.com/watch?v=sJ8C3vdLmXk&feature=fvwrel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Wokalista mnie przeraża bardziej od pijawki w krzakach(a kibla na Skadovsku niema...) Ale utwór fajny :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Za Gibsona na jakim wiosłuje Bob, swego czasu dałbym sobie palca u nogi obciąć (te u ręki żałowałem bo wiedziałem,że będą mi potrzebne do grania w Stalkera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Drugi raz tego słucham wpada w ucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Ja tam miałem kiedyś hmmm walkman taki czerwony na kasety nie pamiętam jak się nazywał ;) słuchało się na nim muzyczki ;) hehe kiedyś pamiętam nawet w telewziji polskiej mieli koncert Michaela Jacksona :) lata 90 bodajże :P Lubiłem gościa ;) Lubię nadal już takiego artysty jak on nie będzie ;p Edytowane 17 Lipca 2012 przez Jaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi