Zazumix Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 (edytowane) Mam problem ponieważ kolega powiedział mi że da się stworzyć serwer w którym dało by się grać przeciwko mutantom. Czy to jest możliwe? Jeśli tak to powiedzcie jak to zrobić Edytowane 17 Lipca 2012 przez LordDino 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Sięgnij po słownik ortograficzny, a potem po klawiaturę. Ty lepszy nie jesteś. LD Edytowane 17 Lipca 2012 przez LordDino 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zazumix Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Dzięki za podpowiedź. Pisz poprawnie. LD Edytowane 17 Lipca 2012 przez LordDino 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Moim zdaniem pewnie jest ale ciężko, jakby się udało to fajnie by było :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Da się ale wymaga skąplikowanej operacji ja grałem u kuzyna bo on umie robić takie ''operacje'' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Chyba chodzi o to: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi