Agrael Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Znalazłem PDA Ducha w Lab. X16, w opisie PDA pisze że jest parę zaszyfrowanych informacji, coś o Strieloku i Kle. Natomiast Sacharow zlecił mi zadanie znalezienia tego PDA dla niego. Czy jeżeli mu je oddam to nic się nie stanie ? bo pomyślałem że może być potrzebne do innego kwestu, a wolałbym się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 To jeden z punktów wątku Rozpoczęcie poszukiwań Ducha i zabójców Kła http://stalkerteam.pl/topic/967-przewodnik-po-narodnoj-soliance/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dzięki wielkie Korn, czyli wszystko jasne. Jak na razie podążam dobrą ścieżką, teraz muszę znaleźć na Agropromie skrytkę Ducha i odnieść Krugłowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi