Junx Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Pewno część się zastanawia jak wypakować plik all.spawn w Czystym Niebie, może komuś się to przyda i udostępnię pliki potrzebne do wypakowania w/w pliku. Co potrzeba: - ActivePerl - Oraz te pliczki Instalujemy program pod swoją wersję Windowsa, następnie pliczki wrzucamy dam gdzie mamy swój all.spawn, czekamy chwilę aż będziemy poproszeni o naciśnięcie dowolnego klawisza i mamy wypakowany nasz all.spawn Uwagi: - Plik all.spawn należy wypakować z xpatch_10.db [s.T.A.L.K.E.R. - Clear Skypatches] - Jeżeli nie wiecie jak wypakować w/w plik zapraszam TU. Osobiście stosuję sposób przez Total Commander PS. Jeżeli był taki temat to nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Wypakować to pikuś, jak poprawnie spakować, by się gra nie wysypała...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Temat będzie zaktualizowany bo sam będę zmieniał all.spawn, więc będzie uzupełniony. /// Czy ktoś ma działający ACDC do CS'a? Mam jakiś, ale z OGSM nie da się wypakować i ten powyżej był na starym dysku, który już dawno padł ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jest uniwersalny unpacker plików all.spawn, chociaż słowo uniwersalny w tym przypadku ogranicza się do zdefiniowanych wersji spawna - przejdę do sedna, sprawdź ten temat: link zawierający w sekcjiСписок проверенных модов, спавн которых распаковывается:- ujęte w spoilery obsługiwane części stalkera oraz mody - w tym OGSM v.1.7. Niestety nie miałem okazji go testować, dlatego trudno mi powiedzieć czy ów unpacker sprawdzi się w przypadku twojej wersji pliku all.spawn. Jest jeszcze poświęcony wątek obsłudze w/w narzędzia - link, przyznam - dość obszerny i wymagający sprawdzenia.Gdybym znalazł narzędzie stricte pod O.G.S.M - na pewno dam znać w temacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Dzięki, pomogło mi go wypakować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) A ja znalazłem coś takiego http://xray-engine.org/index.php?title=*.spawn_compiler/decompiler_(Universal_ACDC) Edytowane 15 Marca 2016 przez Kacper777777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi