Bastek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Siemano wszystkim ;) Mam problem,wykupiłem teleport do MW za 2500. Jak już doszedłem za nasyp kolejowy i wszedłem do tego teleportu. Przez chwile ładuje mi się gra a później łapie bugtrapa ale bez loga. Wczytałem zapis gdzie jestem za nasypem kolejowym i tam samo łapie bugtrapa bez loga. :( Jak już był taki temat to przepraszam :) Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Nie napisałeś na jakim jesteś etapie gry. Jeżeli wykonałeś kwest dla Fanata z mapą MW przed fleszką Krugłowa lub kupnem przejścia to zrobiłeś wielki błąd. Spróbuj wczytać zapis zanim wszedłeś na Kordon. Prawdopodobnie masz zniszczone sejwy z obecnej lokacji. Ewentualnie obniż jakość wyświetlania grafiki,nieraz pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgadza się, teleportami można się bawić dopiero jak zaliczymy fabułę z podstawki, zresztą i tak są przereklamowane. Podstawa to teleporter Striełoka :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi