Agrael Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Idę wyłączyć mózgozwlęglacz, przechodzę normalnie z lokacji Magazyny Wojskowe do Radaru i przy najbliższym małym posterunku wywala mnie do pulpitu z takim logiem: FATAL ERROR: [error] Exp[b][/b]ression : fatal error [error] Function : CRender : : texture_load [error] File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3axrRenderTexture.cpp [error] Line : 295 [error] Description : <no exp[b][/b]ression> [error] Arguments : Can't find texture ' aazm4a1 sopmodtacstońk ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Na jakim spolszczeniu grasz- przecież to już dawno temu zostało naprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wydaje mi się że 24.12.11, bo już jakiś czas temu instalowałem soljankę a że mam krótką pamięć to zapomniałem. Właśnie szukałem tematu o tym problemie i przeczytałem że błąd zostaje usuwany w spolszczeniu. Ale skoro mam najnowsze spolszczenie to jakim cudem jest wciąż ten błąd u mnie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) To poszukaj w odpowiednim folderze i postępuj według instrukcji: http://stalkerteam.p...tońk#entry21757 A najlepiej wypakuj najnowsze spolszczenie i sprawdź te wpisy, może to jakiś chochlik popsuł tłumaczom, ja nie grałem na tym spol. to nie wiem. Edit: wypakowałem spol. i widzę, że być może jest błąd, w folderze są 3 pliki: tacstock tacstock_bump# tacstock_bump Sprawdźcie to, bo może to ten błąd został naprawiony w inny sposób, ja już nie pamiętam dokładnie. Edytowane 21 Lipca 2012 przez korn06 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Korn..jesteś chodzącą encyklopedią soljanki. Dzięki wielkie za pomoc, temat który dałeś rozwiązał problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi