dawbra Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Witam wracam od wojskowych Chciałem sprzedać sprzęt temu Sklepikarzowi co wylądowała To podczas wkładania sprzętu po jakimś czasie gra się zawiesza Dostaje błąd C++ D:GryStalkerBinXR_3DA r6025 pure virtual function call A jak klikam zamknij to mam błąd wpisu exe Log wygląda tak ***FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M). Reduce pixel density (worse) or use more vertex lighting (better). * phase time: 494 ms * phase cmem: 295665 K Przygotuj się do gry... * phase time: 8 ms * phase cmem: 295665 K * [win32]: free[3285412 K], reserved[114168 K], committed[794660 K] * [ D3D ]: textures[191257 K] * [x-ray]: crt heap[295662 K], process heap[9011 K], game lua[44464 K], engine lua[258 K], render[0 K] * [x-ray]: economy: strings[11980 K], smem[0 K] [16-9] get_xml_name for[game_tutorials.xml] returns [game_tutorials.xml] [16-9] get_xml_name for[ui_credits.xml] returns [ui_credits.xml] [16-9] get_xml_name for[ui_movies.xml] returns [ui_movies.xml] [16-9] get_xml_name for[maingame_pda_msg.xml] returns [maingame_pda_msg.xml] [16-9] get_xml_name for[maingame_pda_msg.xml] returns [maingame_pda_msg.xml] [16-9] get_xml_name for[maingame_pda_msg.xml] returns [maingame_pda_msg.xml] [16-9] get_xml_name for[maingame_pda_msg.xml] returns [maingame_pda_msg.xml] [16-9] get_xml_name for[maingame_pda_msg.xml] returns [maingame_pda_msg.xml] Probowalem na najmniejszych ustawieniach i jest to samo , do tego w pliku exe mam dopisane noprefetch i noshadows Edytowane 22 Lipca 2012 przez dawbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Nie korzystaj z tego handlarza na Agropromie...tam od zawsze jest ten błąd i gra się sypie. Na ATP takiego błędu już niema. // Sprzęty możesz schować do skrzynki na dachu..zostaną na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 U mnie ten sklepikarz na Agropromie wylądował i odleciał bez problemu , natomiast na ATP wylądował ale odlecieć już nie chce , ale bez wylotu na pulpit wszystko się odbyło wiec chyba nie ma reguły co do zachowania tego handlarza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Na ATP można z nim handlować i często zostaje tam na zawsze. Na Agropromie przyleci i odleci, ale pod warunkiem że nie będziesz z nim rozmawiał. Tak wynikało przynajmniej z moich doświadczeń. Napisz proszę czy sprzedawałeś coś na Agropromie handlarzowi.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ja też bez problemu handlowałem z Szarym na Agropromie. A log dawbry wskazuje na jakiś problem z hudem. Może kłopot mają ci co instalują jakieś modyfikacje huda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Taki log był też zmorą Labiryntu tam pomagało tylko ciągłe wczytywanie poprzednich zapisów. Fajnie wiedzieć że u kogoś handlarz działał na Agropromie. Ja nie miałem okazji handlować z Szarym bo zawsze był wylot na Agro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Ja również bez problemu handlowałem z Szarym na Agro- był rozbudowany dialog z nim, a podobny błąd jak w logu miałem na Rostoku, wtedy zmieniałem rozdzielczość do 1024/768 i można było grać dalej. Edytowane 22 Lipca 2012 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 U mnie też bez problemu na Agro. Grałem parę razy i ne było z nim problemu najwyżej nie wylądował lub wylądawał i nie odleciał ( ATP ). Raz na Agro jego śmigłowiec został zestrzelony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawbra Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Możliwe ze bug z handlarzem to przez większy hud w natywnej rozdzielczości po za tym odkryłem ze mam śmietnik w bibliotekach c++ bo inna gra też mi się właśnie wysypała z tym błędem c++ a tak to gram dalej i jest wszystko w porządku jak wpadnę jeszcze raz na sklepikarza to sprawdzę, jak rozwiąże to wam dam znać : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi