korn06 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 @cichy- ile mniej więcej godzin grałeś w tego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) @cichy- ile mniej więcej godzin grałeś w tego moda?Od 17.06 -licząc średnio 2h, bo były dni bez zabawy, myślę, że ok 60 może więcej, wiele czasu ze słownikiem w dłoni. (no może 70...) Nie chcę skłamać. Edytowane 20 Lipca 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 To orientacyjnie 50-60 godzin na całego moda, to bardzo dużo. Policzyłem, że to 29 spolszczenie od tłumaczy Stalkerteam, więc następne, to mały jubileusz, wiem że Mietek kończy już pracować z jednym modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi