tedyt Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam :) Pytanie do @Cichego...czy w misji na Agropromie strąciłeś śmigłowce ? Ja mam tylko jeden pocisk do RPG i żadnego granatnika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Na Agropromie pojawiają się 4 helikoptery, ale można je zastrzelić nawet z AK74. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Nie wiem o co tutaj chodzi, ale ja zestrzeliłem już sześć (były 2 grupy po trzy)...jedna na wejściu, druga w drodze do bazy Wojskowych...a gdy rozpoczął się atak Najemników po rozmowie z dowódcą przyleciały kolejne i strzelają...czy to jest normalne.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Nie ma na to chyba zasady. Wersji PL byłem już 2 razy na Agropromie, za pierwszym razem 6 szt. , kolejny raz przy rozmowie z Nieukiem o schowku 1 szt., w okolicy schowków kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Trochę mi się wyjaśniło, ale nie wiem czy do końca. Samo uszkodzenie śmigłowca chyba nie wystarczy, trzeba strzelać aż się zwali na ziemię. Po takiej opcji więcej jak trzy się nie pokazało. Jest potem jeden w czasie ataku, ale z nim da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Dokumentacja techniczno - ruchowa to ważna rzecz he he ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wchodząc pierwszy raz na Agro, przy bramie miałem 3 Mi-24. Tylko je uszkodziłem, więc odleciały. Czwarty zaatakował mnie, kiedy poszedłem do tych zabudowań z prawej. Nie strącałem go lecz poszedłem do dowódcy wojskowego w drugim kompleksie. A przy ataku Najemników, znów były cztery. Kiedy grę powtarzałem ( z innego powodu ), przy bramie były tzry i je strąciłem z AK. Czwarty pojawił się dopiero przy ataku najemników. Po jego strąceni, już więcej ich nie było. Czyli że, muszą być strącone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Pamiętam że jak przyszedłem na Agroprom to miałem problem z helikopterami, ale bardzo łatwo je zestrzelić, najlepiej na samym początku próbować je strącić aby nie przeszkadzały w walce z najemnikami. Ja zaraz po rozmowie z dowódcą wojaków poszedłem na dach kompleksu, stamtąd jest bardzo ładny widok na helikoptery które się spawnują zaraz po rozmowie z dowódcą, je też łatwo strącić, a i przy okazji można z góry ostrzelać wrogów. Trzeba tylko uważać aby najemnicy nie zabili nam wojaka. Miałem raz po wczytaniu gry przypadek że strącony przeze mnie helikopter runął na ziemię wprost obok wojskowych, co się źle skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi