malakas Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Ponieważ mod jest już w wersji PL powiedzcie proszę w którą wersję według Was lepiej będzie grać... 1. Czysty mod 2. Z dodatkiem Scream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Sam mam ten dylemat... Na razie oba mam na dysku i się jeszcze zastanawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Screem jest mroczniejszy, bardzo klimatyczny. Ja osobiście przejdę Szramę PL czystą (dla zrozumienia tego czego nie rozumiałem - a było tego wiele) , później będzie ekstaza (i udręka) w wersji Screem. Ja tak to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Chyba zrobię tak samo...zacząłem pykać powoli w czysty mod i tak raczej zostanie.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Emisje w podstawowej wersji są świetne, klimat również trzyma poziom, a co dopiero w wersji Scream. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Czy ktoś gra w wersję SCREAM, czy wszyscy rozpoczęli od wersji podstawowej moda ? Bo zacznę wtedy jak testerzy - będzie mi łatwiej poprawki robić ;) @ korn06 Jak masz jakieś screeny z błędami, to je wrzuć na trackera. Wczoraj serwer coś wolno chodził i może gdzieś Twoje przepadły w cyfrowym niebycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi