ziomek - łowca Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Właśnie dziś pobrałem Priboi story v1.1 i mam problem. Wpakowałem plik do głównego folderu stalker. Weszłem w folder moda i skopiowałem plik gamedata do głównego folderu stalker (miałem wersję gry 1.0004). Chciałem sprawdzić czy działa, a gdy uruchamiałem stalkera nagle wyszedł komunikat o błędzie. Pisało enigma bug trap i robak był narysowany (robiło się tak gdy włączałem Stalkera mając rozpakowanego tego moda). Byłbym wdzięczny za porady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Jeżeli można poprosimy loga. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurek48 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 ziomek-łowca wydaje mi się,że powinieneś po pobraniu otworzyć folder z modem i z niego samą gamedatę wrzucić do folderu z grą stalker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 I patch do wersji 1.1.3 http://www.moddb.com/mods/priboi-story/downloads/priboi-story-113-patch-for-10004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek - łowca Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 Tak zrobiłem i nadal błąd. Może pobrać priboia z innej strony albo zmienic wersję gry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Może zacznij pisać po polsku, bo się niedługo pożegnamy. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek - łowca Posted July 29, 2012 Author Report Share Posted July 29, 2012 (edited) Może zacznij pisać po polsku, bo się niedługo pożegnamy. Wszystko już działa a ty mógłbyś być milszy? Nie mógłby ma chłop rację, a ty jak nie potrafisz cytować to naucz się chociaż edytować. LD Edited July 29, 2012 by LordDino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts