tedyt Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jak w temacie FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : Can't find texture 'uiui_static_mm_back_07' Wywala się również po wciśnięciu klawisza H-kontakty :( ale nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Grasz na podstawowej wersji czy z dodatkiem Scream? Brakuje tej tekstury z argumentu, zobacz czy w archiwum, które pobrałeś czy jest ta tekstura, bo może niewłaściwie się wypakowało do folderu z modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Gram w wersji podstawowej. W języku rosyjskim nie było tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wywaliło mnie raz z takim fatal errorem. Poradziłem sobie tak - w gamedatatexturesui jest folder - ui_static_mm_back_04.dds. Skopiowałem go na pulpit, zmieniłem nazwę na ui_static_mm_back_07.dds i wstawiłem do gry. Od tej pory błąd się nie powtórzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 @ tedyt Wylot nie spowodowany polonizacją. Jak dobrze popatrzysz w pliki polonizacji, to w całej gamedacie nie ma takiego. A skoro nie ma, to znaczy nie był ruszany. A skoro nie był ruszany, to nie polonizacja jest temu winna. Następnym razem jak chcesz coś takiego zgłosić i obwiniać polonizację, to najpierw sprawdź, czy taki plik w ogóle jest w polonizacji. Ale podmiankę zastosowaną przez Smoxa włączę na stałe do polonizacji, bo może być bug w podstawce moda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Zastosowałem podmiankę tak jak napisał Smox problem zniknął.Dobra robota Smox.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 U mienia toże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 @ jurek48 Błąd został naprawiony w Patchu 01. Do pobrania spod adresu: http://stalkerteam.p...cz1/#entry45593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam,przy próbie wejścia w Opcje AMK mam wylot. Oto log: FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : Can't find texture 'uiui_static_mm_back_07' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Poprawkę do spolszczenia wrzuć do moda i mu przejdzie... . Poprawka jest w Pobieralni tematu. Yurek pisał o tym post nr 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi