DaimeneX Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam jestem nowy na forum, chciałbym się zapytać czy jest jakieś spolszczenie właśnie do wersji 2.1 bo mi się nie uśmiecha brak możliwości sprzedawania broni w kordonie no i też zaczynanie w nim. SGM 2.2 przy okazji ma bugi w animacjach broni które genialnie wyglądały w wersji 2.1 tak więc ma ktoś spolszczenie do tej wersji gry proszę was, wyślijcie mi je na pw, gmaila, na co kolwiek ponieważ już wszędzie szukałem (i nadal szukam) i nic nie mogę znaleźć. Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 I nie szukaj dalej bo go nie ma i nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi