jurek48 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Mam wylot do pulpitu gdy chcę sprawdzić co zawiera różowa kartka,którą wziąłem w X-18.W logu mam taki błąd: FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : i < (int)m_text.size() [error]Function : CUISubLine::Cut2Pos [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUISubLine.cpp [error]Line : 86 [error]Description : CUISubLine::Cut2Pos - invalid parameter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 @ jurek48 Wrzuć na jakiś serwer hostujący sejwa z tym dokumentem w plecaku i daj tu linka. Popatrzę o co w tym chodzi. // Już mam sejwa z tym dokumentem. Dziś sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ani u Cichego, ani u mnie, z zainstalowaną polonizacją, takiego błędu i wylotu nie ma podczas przeglądania tego dokumentu. Raczej błąd instalacji u Ciebie, lub instalacja z jakimiś nieadaptowanymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Yurek,żadnych dodatków nie instalowałem.Błąd ten już mi się nie powtórzył.Gram dalej.Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Mam ten sam problem co jurek48. Gdy chcę zabrać ze skrzyni w X18 dokumenty dla Kostii to wywala mnie z tym samym logiem co podał kolega. Czyli można wykluczyć opcję że coś źle poszło przy instalacji moda. Hm.. sam nie wiem w czym może tkwić problem. EDIT: Problem rozwiązany. Podziałało zabranie wszystkiego ze skrzynki na raz. Aktualnie mam zero wylotów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi