ziomek - łowca Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Pare dni temu zainstalowałem priboi story i mam problem. Jestem w magazynach wojskowych i znalazłem ciało sidorowicza w piwnicy domku. A gdzy zabrałem jego notatkę zostałęm zarażony, no i mam 20 minut życia! W notace pisze, że sacharow miał zestaw tych odtrutek, ale bandyci go obrabowali. Jeśli wiecie gdzie szukać antidotum to napiszcie. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 1 jest w dolinie mroku w pomieszczeniu z bronią w niebieskiej skrzyni Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Większość handlarzy ma go w cenie 300.000 jak wcześniej się w niego nie zaopatrzyłeś to leć do Sacharowa on na bank ma. Nazwy własne również z wielkiej litery się pisze i używanie alta nie boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts