malakas Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Gdzie na Agropromie stoi Nieuk.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Siedzi i chichocze w budynku gdzie w CS był mechanik. Na 2 piętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Też ma ksywkę ta postać, (bo chyba o mod Szrama idzie) choć sam mu ją dawałem, to jest okropna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Teraz dalej ...może ktoś wie w jakim momencie się pojawia ten koleś w Instytucie bo po rozmowie z ekipą Tango go tam niema... W dialogach była wzmianka o nim i o możliwości korzystania z jego usług. Bylem u Woronina..zadanie na zabicie Dzika zabrane...idę na Agro a tam nikogo takiego niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Po tym jak pomagamy wojskowym, całe towarzystwo Tanga rozbiegł mi się po krzakach. Podchodziłem do każdego, i po rozmowie z Dimakiem, zaczęli (choć strasznie niechętnie) złazić się do Wioski. Lot helikopterem, potem gadka z Woroninem i na Agroprom. Nieuk stał na 2 piętrze. Na placu Stalkerzy walczyli z zombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Coś mam nie tak bo kolesia nie było..to o czym piszesz to już dawno mam za sobą. // Musiałem wycofać grę do tyłu od wejścia na Agroprom i pojawił się utracony mechanik. Na razie wszystko OK. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi