spcrobus Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam wszystkich, coraz więcej Polaków zaczyna wchodzić na Polski serwer czyste niebo , niesamowita zabawa i pomysłowe dialogi pozwalają na świetnie spędzony czas,, zapraszam zainteresowanych . Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Pozwoliłem sobie trochę u Was postrzelać. Jest fajnie. Rozwojowa sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A przepraszam, że spytam, bo jestem w pracy i rozmawiam z netbooka bez dostępu do moich gier - na jakich mapach się strzela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Długo by pisać wszystkie mapy wystarczy wejść w serwer sieciowy gry Czyste Niebo i tam są wszystkie widoczne. Większość osób gra dopiero po pracy . Jeśli ktoś się zdecyduje serdecznie zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dzięki za zaproszenie... podaj linki do tego serwera ludzie nie będą musieli szukać i domyślać się czy to ten właściwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Cześć, gra sieciowa Clear Sky nazwa serwera - Polska hasło chomik . Serwer jest z hasłem dlatego nie ma tam ruskich graczy. Miłej zabawy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Czesto gram na tym serwerze jest swietny dla osób nowych które dopiero zaczynają przygode ze Stalkerem jak i weteranów którzy znajdą godnego sobie przeciwnika .Serdecznie polecam i do zobaczenia w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 O tej godzinie to wbijaj, ale do łóżka serwer stoi przeważnie do północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Aż będę musiał CS zainstalować, może płyta jeszcze się jakoś "doczyta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jestem ciekaw Portals czy byleś na serwerze i jakie wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Serwer jest okej polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 GTX kiedy ostatnio grałeś na tym serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ze 2 miechy temu na nicku skarżysko-kamienna OD kiedy jest czynny serwer teraz go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ogółem to cały czas działa ? I o której można na nim najwięcej graczy spotkać ? pograłbym sobie z wami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ze 2 miechy temu na nicku skarżysko-kamienna OD kiedy jest czynny serwer teraz go nie ma Teraz pamietam a serwer znikł właśnie tak ze 2,5 miesiąca temu szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Czemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Podajcie na jakim patch-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Czemu ? Dobre pytanie sam chciałbym wiedzieć.Niestety kolega spcrobus jest niedostepny na skype . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Może mu sie coś stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ciężko przewidzieć jaka jest przyczyna,ja jak mam czas grywam na serwerze "sith-mosinter.1000000" czasem gra kilku polskich graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi