Gandalf71 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Właśnie pojawiła się w sieci plotka o przejęciu S.T.A.L.K.E.R.-a 2 przez Bethesdę (Fallout 3,The Elder Scrolls): http://www.cdaction....h-bethesdy.html http://gry.onet.pl/w...53,artykul.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 CDA to wierutni naciągacze, a Onet sami wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Już były plotki na ten temat parę miesięcy wstecz i zostały wtedy zdementowane. CDA i inni zerżnęli newsa stąd http://www.rockpapershotgun.com/2012/07/31/bethesda-have-rights-to-stalker-claims-galyonkin/ Pewnie że Grigorowicz może sobie sprzedać prawa do marki, ale w tym wypadku dopóki nie będzie oficjalnych informacji od którejś ze stron, nie ma się co napalać. Szczególnie gdy plotkarzem jest pan Galenkin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Fajnie by wyglądało połączenie stalkera i fallouta, tylko żeby było to rozłożone po równo a nie ciągnięcie na jedną stronę.A mogę się założyć że jak Bethesda by przejeła stalkera to niektóre skrzynki by trzeba było otwierać wytrychem (fallout 3, fallout NV, Tes) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Lepiej włożyć to między bajki. Amerykanie nie rozumieją i nie "czują" naszego, wschodnioeuropejskiego klimatu. Zwłaszcza, że ich wizja PA bardzo różni się od tej popularnej u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Fajnie by wyglądało połączenie stalkera i fallouta, tylko żeby było to rozłożone po równo a nie ciągnięcie na jedną stronę.A mogę się założyć że jak Bethesda by przejeła stalkera to niektóre skrzynki by trzeba było otwierać wytrychem (fallout 3, fallout NV, Tes) :D Witam. jak na razie to twórcy modów do Stalkera przejmują pewne pomysły zastosowane w Fallout 3. Mam tu na myśli odkrywanie nowych miejsc na lokacjach ( mod SGM 2.2 Jenot Edition ) I powiem że jest to bardzo fajne I mnie osobiście się to bardzo podoba. A swoją drogą to @Czujny ma rację twórcom serii Fallouta trudno będzie zrozumieć I przenieść do scenariusza klimat stworzony w Stalkerach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Taaak będzie to świat tanich robotników nie stroniących od wódki, latających za świecącymi grzybami A wszystko w cukierkowej1 oprawie silnika od Morrowinda... *Naprawdę gry od Bethesdy są dla mnie zbyt wesołe i kolorowe... zresztą europejczycy ogółem wolą bardziej stonowane ciemniejsze barwy a nie jakieś za przeproszeniem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Ganges, to brzmi prawie jak pierwsza, nieoficjalna recenzja. :thumbsup: I zgadzam się z dopiskiem. Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi