Fr0zeN Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Czy są jakieś aktualne linki bez limitu prędkości wersji 19.04.10 ? Mam internet 2,5mb/s i bardzo mi zależy na tym modzie bo ciągnie do niego, a jak znajdę to albo link off-line lub limit prędkości, albo torrent bez prędkości. Proszę o linki lub torrent z seed'ami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jak zaczynasz pobierać, to musisz mieć go zaraz na dysku? Ja polecam pobrać z 'narod', są limity, ale można zostawić np. na noc: A tu pozostałe: http://stalkerteam.pl/forum/76-pliki-gry-i-dopelnienia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 ściągnąłem to, ale jak to otworzyć. Gdy proboje WinRar'em pisze, że uszkodzone, gdy 7zip'em incorrect command line. Czym to się otwiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Po prostu masz uszkodzone te archiwa. Albo ci się nie do końca ściągnęło, albo coś ci te archiwum uszkodziło, antywirus na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Pobierz jdownloaderem, od razu po pobraniu sprawdzi błędy CRC i możesz ustawić opcję wypakowania archiwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Jeden plik waży około 250mb, a AntyWira nie ma :) Dzięki, ale już nie ważne. Sorki że wywaliłem swój post, nie odświeżyłem strony... A co do problemu z wypakowaniem plików to wystarczyło zmienić nazwę wszystkich części, tak aby nie było ruskich liter. Widocznie archiwizery ich nie lubią. Co wy na to ? Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Z ruskimi literami może robić problemy winrar, ale na pewno nie 7zip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Wypakowało mi się, plik waży 1,8GB ale czym to otworzyć? Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Kolego, gamedata czystej NS 19.04 ma jakieś 6.5 gb po rozpakowaniu. A gdzie jeszcze dopełnienie i patche. Ty po prostu nie sciągnąłeś wszystkiego co miałeś, dlatego miałeś kłopoty z rozpakowaniem. Archiwum moda jest spakowane i podzielone części, w zależnosci od wstawiającego na 8, na 4 albo jeszcze inaczej. Musisz ściągnąć wszystkie pliki z danej wstawki. Następnie, używając takiego archiwizatora, za pomoca jakiego została spakowana modyfikacja, klikasz na pierwszy plik i rozpakowuje ci wszystko do normalnego folderu gamedata. Potem ta sama operacja z dopełnieniem, patchami i polonizacją. Nakładasz na siebie kolejne foldery gamedata w okreslonej kolejności, pozwalając na zamianę plików. I dopiero wtedy możesz grać. Instrukcja instalacji http://stalkerteam.pl/topic/372-szczegolowa-instrukcja-instalacji-moda-narodnaja-soljanka/ linki do plików http://stalkerteam.pl/forum/76-pliki-gry-i-dopelnienia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Wypakowałem, mam gamedate tylko nie rozumiem co to są te rosyjskie wyrazy w innych folderach :d Wszystko na razie ok. Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 @Fr0zen- przeczytajże instrukcje, zobacz na linki oraz to co pobrałeś i nie mów że to waży 2,5GB. W programie jest dodatek JDUnrar, więc jesli sprawia ci to trudność, program wypakuje archiwum za ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 korn archiwum mocno spakowane, po 1 wypakowaniu 1,8GB, po 2 drugim ponad 4,83GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Podałeś prawidłową wagę po rozpakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi