Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 By nie reklamować kolesiowi aukcji załączam tylko jej śmieszny opis: A jak by ktoś bardzo chciał to http://allegro.pl/2x...2537944526.html Ludzie to mają nawalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kpuc ty się urodziłeś z darem do wyszukiwania w internecie ciekawych rzeczy ? :D A co do aukcji to naprawdę pomysłowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ale sie uśmiałem :D Powinni go zatrudnić w branży reklamowej wtedy nikt by nie odszedł od telewizora podczas przerwy na reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kpuc ty się urodziłeś z darem do wyszukiwania w internecie ciekawych rzeczy ? :D he, he, ja po prostu zwracam uwagę na pewne nieprawidłowości, a do tego przez ostatnie lata założyłem sobie sporo kont na rożnych stronach/forach i z nich aktywnie korzystam to do tego widzę jak inni coś wrzuca, akurat tą aukcje znalazłem szperając po ofertach sprzedaży/zamiany na forum sonyxperia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi