Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid() [error]Function : CALifeSpawnRegistry::load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamealife_spawn_registry.cpp [error]Line : 167 [error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN! Dla wyjaśnienia. Instalacja robiona jak w instrukcji. Gra oryginalna (kupiona dzisiaj), patch 1.0004. Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Napisz po kolej jak gotowałeś moda... Z wersjami Czy nie odpaliłeś gry zanim nie ugotowałeś wszystkiego ? Czy nie próbujesz wczytać jakiegoś save ? Jaka posiadasz kartę graficzną i ile masz pamięci ram? Patche instalowałeś na premiówkę czy zbiłeś 1.0006 do 4 tego jakimś sposobem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) najpierw patch 1.0004pl, potem ns 19.04, potem dopa, potem patch (najpierw 20 potem 03), potem Spolszczenie i xrGame. 1. Malakas coś tam mówił żebym pograł chwile na czystej... 2. Nie ? 3. NVidia GeForce GT220 512mb lub 1GB 4. Z allegro kupiłem czystą 1.0000 Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Wgraj patche po kolei, 1.1, 1.3, 1.4 Oczywiście musisz odinstalować grę i zainstalować na nowo. gamedatę , możesz sobie przenieść i wgrać spowrotem po instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dobra poszło 1.Instalacja SHOC + patch 1.0004 2.Gamedata ze wszystkimi dopami + patche + monitor szerokokontny. 3. Wyłączamy komputer 4. Włączmy komputer 5. Uruchamiamy grę i gramy. Ważne nie instalować skrutu do bin z gry tylko to które Wrzucił Korn06. Pytanie jak zainstalować DMX moda Temat do zamknięcia. Tak jest w tym temacie: http://stalkerteam.pl/topic/2987-blad-przy-starcie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ale ja nie mam 16:9, 16:10 tylko 4:3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 No to nie wgrywaj żadnego patcha na 16/10, ja tego nie instalowałem. Wystarczy jak do podstawki wgrasz patch 1.004, jaką masz wersję językową podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Polish, a co ? Rzeczywiście pomogły patche, tak samo jak było. Może dajcie linka do tego patchu na monitory. Chciałem dodać, że brakowało mi pliku ui_arahara_unique, który dał mi Korn. Może te wstawki 8 partowe na forum są nie pełne ? Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Coś tutaj jest źle podobnie jak u kmicic0....napisz dokładnie kolejność instalacji którą robisz. Winne są pliki moda (braki w pobieraniu, rozpakowaniu), lub instalacja nie ma innej opcji. @Kpuc patch 1.004 to pierwszy kumulowany nie jest konieczne instalowanie poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 1. Instalacja gry. 2. zmiana na true z false w fsgame.ltx 3. wrzucenie gamedata Soljanki 19.04 4. Podmiana wrzucenie folderów typu config itp w folder gamedata. 5. To samo co wyżej tylko tym razem patch 20 6.To samo co wyżej tylko tym razem patch 3 7. Spolszczenie czyli podmiana folderów w gamedatcie. 8.Wrzucenie pliku xrGame. 9. Gra którą crashuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ja się dyktuje taką instalacją i zawsze działa: 1. Stalker - Cień Czarnobyla 2. Patche do 1.004(na taki zostało przygotowane spolszcznie 3. Solianka 4. patch 14.08.2010 5. 20.08.2010 5.1 EDIT 3.09.2010 6. spolszczenie 7. adaptacja mapy w razie konieczności 8. dodatki - nano-mikro patch - oficjalny hud instalacja tekstur oraz shaderów 9. podmiana pliku dll, który znajduje się w katalogu dodatki 10. zmiana parametru false na true w pliku ueser.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Podmianka pliku dll ? Chodzi o xrGame ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dlaczego nie wrzucasz całych gamedata jedną na drugą.? Wszystkie elementy moda są jako gamedata i należy je nakładać jedna na drugą w całości. Ważny element to uruchomić grę w wersji 1.004 przed instalacją moda...by utworzyły się foldery w ..Moje Dokumenty. // Tak chodzi o xrGame.dll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 malakas mogę nałożyć jedno na drugie ale i tak wyskoczy to samo. Chyba ta sola z forum ma pogubione pliki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 To skoro możesz to zainstaluj gamedata na gamedatę, a potem pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zrobiłem tak, to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Gamedata i patche zawsze wrzuca się w całości nie częściami bo można się zamotać i błąd gotowy Z których linków pobrałeś moda ? Pozostaje sprawdzić ilość plików i folderów w każdej gamedata, lub pobierać od nowa z innego źródła. 2. Narodnaya Soljanka 19.04.2010 .../gamedata (to prawidłowo 4,83GB ; 12 532 plików, 912 folderów 3. Aktualizacja Soljanki 14.08.2010 .../ gamedata...(to prawidłowo 1.81 GB ; 2 823 plików, 243 folderów do tego dwa patche ..20.08 + 3.09 + spolszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Coś źle pobrał albo za mało, bo na GG mówił że całość po ugotowaniu ma 4GB, u mnie prawie 9GB, Fr0zeN podaj wielkość wszystkich paczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 http://front.ucoz.ru/publ/3-1-0-76 http://stalker-portal.ru/forums.php?m=posts&q=9212&d=30 http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=6&thm_id=19433&sec_id=12&offset=-120 Na pewno masz polską wersję podstawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Soljanka 19.04 - 4,83GB Aktualizacja - 30,6 mb (Chyba od nowa ściągne...) na 100% (Instalacja była po polsku, gra też) Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Jakie 30,6?! Przecież pisze w instrukcji dokładną wagę i ilość plików Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 No to trochę wiadomo...masz pobrać mod 19.04 dopa 14.08 patch 20.08 patch 3.09 spolszczenie Jest to o wiele więcej niż to co masz w tej chwili. Jak mówi kolega @Kpuc mod to około 9 GB w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Soljanka ma 4,83GB czyli dobra waga. Dopa - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dopa ma 1.81 GB więc sporo jeszcze brakuje....główny mod 4.83 GB powinien być OK..pobierz resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Malakas te linki co są na forum są poczochrane. Po rozpakowaniu 3 plików (2x 225mb i 1 143mb(chyba)) otrzymuje 644mb. Po rozpakowaniu 644mb jest 30mb, wtf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi