Fr0zeN Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Takie 3 najważniejsze rzeczy (Jeśli więcej na pw) Penitum Dual-Core E5400 @ 2.70GHz 2.70GHz NVidia GeForce GT220 1GB (Tak szlam) 3GB Ram. Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez Fr0zeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ciężko będzie, ale powinna pójść, jeśli zastosujesz się do porad związanych z optymalizacją komputera i gry, zawartych na tym forum. Jednak na wysokie detale i rozdzielczość nie licz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Aha, czyli nie muszę ściągać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 W sumie to jedynie karta może nie wyrabiać, reszta sprzętu jest ok. U mnie działa w FullHD na prawie maksymalnych detalach, a mam teoretycznie gorszy procek i tyle samo ramu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Miałem NVidia GeForce 9500GT (chyba troche lepsza), ale świnie z serwisu mi zmieniły kartę. Nie wiem, spróbuje chociaż na średnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Już tobie mówiłem, po prostu zrób sobie kopie moda i sam sprawdź jak odziała. Procek da rade, ale grafika, trzeba będzie suwaczki przesunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Tylko jaki jest sens nakładać moda graficznego i potem ustawiać grafikę na minimum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zobacz sobie jak wygląda gra na maximum, a jak na dodatku graficznym przy średnich ustawieniach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A jaki mod graficzny do NS + DMX polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Przy Twojej grafie, żadnego. DMX jest wystarczająco zasobożerny, więc nie radzę nic więcej dokładać. Poza tym, on sam także bardzo poprawia grafikę w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jeżeli DMX działa Ci na max. ustawieniach bez problemów, to możesz pokusić się o instalację moda graficznego. Jeżeli nie, to lepiej daj sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A jaki mod graficzny do NS + DMX polecacie ? Spadnij na ziemię i zacznij grać w czystą NSoljankę. Będzie dobrze jeżeli będzie płynna z 3 gb RAM na wysokich detalach. Trzeba doświadczenia by robić zaawansowane kompilacje modów. Sam DMX to mod w dużej części graficzny więc nie rozumiem pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 DMX ma grafikę prawie taką jak Zew prypeci.Jeżeli na tym twoim GT 220 nie będziesz musiał patrzeć ciągle pod nogi żeby płynnie grać to będzie sukces.Możesz oczywiscie grać w DMX na niskich ustawieniach i oświetleniu statycznym ale wtedy poprawa grafiki jest prawie niezauważalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi