gucio46 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jak to wyglada czekam na bagnie( tam gdzie kusza) i nic mnie nie atakuje może to nie to miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Wystarczy jak podniesiesz kuszę, to diabelstwo pojawia się po tym. P.S Uwaga na karaluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Kusze podniosłem nocą a w dzień wróciłem na bagno może o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Prawdopodobnie tak. Dziadek Szczukar mówi, że potwór w nocy śpi. Wczytaj zapis z wejścia na lokację, prześpij się do rana i pogadaj z Dziadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 @gucio46, jak tam zajdziesz w dzień, to koniecznie wejdź do wody, to się pojawi. U mnie też go nie było, bo stałem na kamieniu, by mieć większe szanse powodzenia w jego likwidacji i nie pojawiał się. Po wejściu do wody, w pobliżu gdzie była kusza - w mgnieniu oka zjawił się. Spróbuj tak, jak nie będzie go nadal, to wczytaj zapis z przed rozmowy z Dziadkiem. Jak to zrobisz, to wypij gorzałę z Sidorem, po skończeniu libacji, powinna nastąpić emisja - nie wiem, czy u innych tak było, ja miałem. Po tym idź spokojnie do Dziadka i z Dziadkiem zasuwaj po strzały, a resztę po zabraniu strzał, zrobisz tak, jak pisałem wcześniej - łap kuszę i jeśli jest dzień, to musisz się nieźle nagimnastykować, by ten dziwoląg padł. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zrobiłem tak jak pisaliscie ,czym to i jak zabić dwie rpg wladowalem zanim zginełem ale nie on, macie jakis sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja go załatwiłem miotaczem ognia bez problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 He he a Camo 12.... Rozwala gada ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi