spcrobus Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam, czy ktoś słyszał o Multiplayer Mod v 1.0.wmv do clear sky , jesli tak to mam kilka pytań , czy go można zainstalować w grze i gdzie tego szukać .Pozdrawiam. PS. Na youtube jest filmik z tym modem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Poszperałem , pogadałem z ruskimi i mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arci Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) daj linka do moda ;D Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez Arci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Link do moda podam na skype lub tu jeśli działa; http://narod.ru/disk/5829116001/MPM_2.0.7z.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arci Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 dzieki:) link działa, i uprzedzajcie przed takimi zmianami na serwie jeśli łaska^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 z miłą chęcią bym cie powiadomił Arci gdybyś częściej z nami grał a tak to nie miałem z tobą kontaktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Panowie proszę zakończyć offtopic bo zaczyna być ruski targ :P Jeżeli coś chcecie jeszcze coś dopowiedzieć to proszę na PW pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mam prośbe czy mógłby ktoś z moderatorów lub ten kto sie zna przerobić moda MPM, (link wyżej) tak aby nie meczyć sie przy bieganiu bo to jedyna wada tego moda , z góry dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Grałem na tym serwerze kiedyś. I znów gram. Jakie jest hasło do serwera Polska homik pisać taka nazwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Hasło "homik" pisać wspak, to chyba nie jest trudne i obecnie jest nieaktualne. A kolega spcrobus zmienia je dla dobra grajacych ponieważ gracze ze wschodu wchodza na serwer z kodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Ok spróbuje To kiedy będzie aktualne? Edytowane 1 Września 2012 przez Koksar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 z miłą chęcią bym cie powiadomił Arci gdybyś częściej z nami grał a tak to nie miałem z tobą kontaktu Pod jaką wersje 1.0.5 czy 1.0.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Aktualne hasło jest w nazwie serwera.Pod wersje 1.5.10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi