gucio46 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Gdzie ten sie znajduje bo nie mogę znaleśc nie pamiętam gdzie dostaje zlecenie na psy w podstawce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wejście do Baru od strony Wysypiska na "blokadzie", koło bunkra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Dlatego go szukałem, leżał ranny u mnie daleko od posterunku. // post ma 4 błędy popraw je Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 U mnie stoi i ma się nieźle. Nie może być pod mostem bo to postać kwestowa (raczej nieśmiertelna) i kilka razy jest potrzebny w fabule - stojąc w tym miejscu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi