stasork Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ostateczne schowki. Mam znaleśc 3 schowki. W jednym jest PDA. 1. W przedszkolu (znaleziony - 2 embriony) 2. W hotelu (?) 3. W mieszkaniu (znaleziony - tu było PDA i po znalezieniu tego schowka zadanie zostało zaliczone) Ale chodzi mi o schowek w Hotelu. Po dłuższych poszukiwaniach poszedłem do poradnika (2 możliwości). Następnie poszedłem w grze do tych lokalizacji. Ale tam nie było żadnego schowka! Czy znalazłem nowe miejsce czy mam błąd? A może znalazłem wcześniej tylko nie pamiętałem o tym (wyskoczyła informacja że zaliczyłem zadanie) PS. Odnośnie poradnika "Schowki Kostii" Na drzewie przy Dworcu Autobusowym Na drzewie przy Dworcu Autobusowym (Click to Hide) Poszukaj na drzewie pomiędzy Dworcem Autobusowym i Stadionem. 1 (Click to Hide) Hasło: PzdWk_Gv http://www.radikal.ru/users/andy185/k-9-1-3 Na dźwigu Na dźwigu (Click to Hide) Przy Dworcu Autobusowym jest Dźwig. Spoiler (Click to Hide) Hasło: PzdWk_Gv http://www.radikal.ru/users/andy185/k-9-1-3 Zaznaczone fragmenty się powtarzają. Obydwa linki odsyłają do tego samego schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Były jeszcze schowki w budynkach mieszkalnych po lewej i po prawej stronie w szybach wind i w gruzowiskach na schodach a także przy wyjściach na podwórka tak pamiętam.Podaj dokładny opis schowka z PDA moze to coś przybliży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Nie bijcie mnie zbyt mocno ale mam wyłączony czas na wykonanie zadania. Mam tylko problem/wątpliwości ze schowkiem w Hotelu. Obydwa miejsca są dość trudno dostępne więc wątpię żebym zabrał je przez przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Nie martw się jak masz pda to spoko.w trzecim schowku jest tylko trochę towaru,zawsze można odpuścić.A no limits to dla mnie też podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja znalazłem tylko jeden schowek, ten z PDA i zadanie zostało zaliczone, reszta nie jest wymagana do fabuły, jeżeli nie znajdziesz wszystkich stracisz tylko satysfakcję z zabawy i średnio atrakcyjne przedmioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ale są tam chyba embriony (w każdym były), a wiem że są potrzebne do zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Te do zadania to sobie znajdziesz bo to jest zadanie znajdż ukryte embriony.One po prostu są schowane w plecakach które trzeba odnaleść.I tych co potrzeba do zadania raczej w Prypeci nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi