smox Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Mam takie zdanie - твоя подруга Стокс. Стокс - to dziewczyna, jakie to imię, ksywka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zapewne chodzi o taką przyjaciółkę http://www.ctoks.ru/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Nie. W barze są dwie dziewczyny, snajperki z UHSF wzięte do niewoli. Jedna to Kula i ta druga - Стокс. To jak ją nazwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Stokes. Albo Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam kolejne pytanie. У нас здесь ЧП. Co to jest ЧП? I prosił bym bez żartów. :mad: Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez smox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Prawdopodobnie chodzi o " Mamy tu stan wyjątkowy" lub " Stało się coś nadzwyczajnego". ЧП to zapewne "Чрезвычайное происшествие". Jakie żarty Smox? Стокс to zruszczone, angielskie Stokes. Rosjanie zawsze piszą wszystko fonetycznie. Na przykład u nich się nie pisze James tylko Dżejms. A jak ci się nie podoba to daj jej jakiekolwiek imię żeńskie, na przykład Marusia. Co za różnica. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A...teraz załapałem. Jestem prostym, starszym gościem i czasem czegoś nie zrozumiem, bywa. Dzięki za wyjaśnienia @Kobal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi