Qubsik Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Siema. Mam Solę z tego tematu: http-~~-//stalkerteam.pl/topic/1909-nsolianka-1904-dopa1408-patche-spolszczenie-na-hotfile/ I gdy wybiję bandytów z obozu i mam dla Żwawego kurtkę wracam do obozu kotów i pogadam ze Żwawym, przebiegnę kilka kroków, lub jeśli gadam ze Żwawym dłużej to już w trakcie rozmowy ginę. Nawet wziąłem sobie trainer na nieśmiertelność, bo pomyślałem że to jednostkowy przypadek przy zadaniu czy coś, ale nawet z god mod'em ginę. Nie wiem w ogóle o co chodzi ani tym bardziej co na to począć. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez Qubsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Może przyjąłęś zbyt dużą dawkę promieniowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubsik Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie ma szans nic promieniowania głodu ani tego typu rzeczy (sprawdzałem dokładnie), do tego tak jak pisałem wcześniej na god'zie dzieje sie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Przeinstaluj dokładnie cały mod włącznie z podstawką dokładnie według instrukcji instalacji. Nie dodawaj niesprawdzonych dodatków. Podstawka z patch 1.004 inny nie wchodzi w grę bo będą problemy. Dodaj tylko dwa patche 20.08 i 3.09 na to instaluj ostatnie spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi