malakas Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Skończyłem moda...świetna produkcja...i poszedłem zobaczyć ten freeplay. Wszystko na starcie jest dobrze... ..najpierw teleport, potem X-8. Po X-8 jest Jupiter i dokument po którym zostałem zombi...podniosłem notatkę i mam współrzędne na kolejny 12.90 / 7.60...idę po papier, a tam nic niema. Pozycjoner doprowadził mnie obok toru kolejowego i klapa..notatki, a co za tym idzie przejścia w Podziemia brak. Ma ktoś może foto z położeniem dokumentu, bo coś tutaj nie pasi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Biegnij torami kolejowymi do tego zamkniętego tunelu. Wejściem obok wejdź do środka i schodami do góry. Znajdziesz, ja też miałem z tym problemy. Edit: Pomyliło mi się. Dokumenty są w fabryce w tym pierwszym bloku od tego tunelu. Na klatce schodowej. Chyba za dużo tych modów. Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez smox 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dzięki @smox czyli podane w dokumencie cyferki są do bani...trzeba to poprawić. Niestety w tunelu papierów niema na klatce schodowej również. Był tylko Szpon Śmierci ale też go już niema... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Sorry Malakas, pomyliło mi się. Dokumenty są w fabryce w tym pierwszym bloku od tego tunelu. Na klatce schodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Są tam na pewno... Oczywiście przejście również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Znalazłem już wcześniej na klatce schodowej w bloku..pomogła podpowiedź @smox o wysokości. Niestety krótki ten freeplay...mutantów zbyt mało w podziemiach i nie było na co polować, ale to już przeszłość. Pozycjimetr jest skopany..pokazał dwukrotnie to samo położenie w różnych miejscach. W Prypeci zbyt pusto..mogli się lepiej postarać. Kilku wrogów na taką lokację to niewiele. Czekamy na ciąg dalszy, jeżeli będzie taki jak pierwsza część to tylko pogratulować autorowi sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Gdzie znajduje się drugi dokument ten pierwszy na klace schodowej mam,ale przejście do podziemi nie otwiera się ? W poradniku jest mowa o dwóch rozumie ze ten na samym początku to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Właśnie ten na samym początku. W momencie, jak pojawiasz się na Jupiterze, masz pod nogami dokument i sporo amunicji. Musisz go podnieść, wtedy zostajesz zombifikowany przez kontrolera i zaatakowany przez mutanty. Wybijasz całe towarzystwo, i wtedy dopiero szukasz tego drugiego dokumentu na klatce schodowej - żeby się wyleczyć i znaleźć kolejne przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi