Agrael Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mam taki problem, jestem w byłem bazie Czystego Nieba na Bagnach, mam za zadanie znaleźć schowek Lebediewa, który z łatwością odszukałem i zabrałem wszystkie arty. Ale pozostał jeszcze plecak Kostii który jest na drzewie, a w nim Czarna Dziura. W poradniku jest zdjęcie które to drzewo, i z opisu Kostii wychodzi na to że trzeba skoczyć na gałąź drzewa które jest na przeciwko frontowego wejścia na dach. Skakałem tam, i nic.. szukam już chyba godzinę, obleciałem wszystkie drzewa razem z gałęziami na przeciw dużego domu Lebediewa i wciąż nie mogę znaleźć tego głupiego plecaka. Może ktoś dokładnie opisać które to drzewo oraz gałąź i jak skoczyć aby zauważyć plecak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Dokładnie to trzeba wskoczyć na dach domku w którym siedział mechanik w CS a potem na drzewo. To drzewo od strony wejścia do bazy, nie od frontu. Miało to być poprawione w tekstach moda, ale widzę że nie jest. Ten front budynku to błąd, powinno być od strony wejścia do bazy, lub od strony wioski rybaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Wreszcie znalazłem, a ja głupi latał po tamtej stronie i się dziwiłem że nic niema. Dzięki Malakas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Poprawione jest, ale pewnie kolega zapomniał zainstalować ostatniego patcha (05) do bety polonizacji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No tak...zapomniałem, że to jeszcze beta testy i są patche do spolszczenia... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubvangrup Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) no i spędziłem 5 godzin na ww drzewie - wzrok mam słaby - ale plecaka znaleźć nie mogę - jednym słowem stoję w fabule . Pomóżcie - potrzebuję sejwa z czarną dziurą inaczej przyjdzie mi moda wywalić bo dalej nie ruszę:( Gram na czystym powrocie Szramy z polską wersją fix 6 Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez dubvangrup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Szukałem jakiegoś zdjęcia z bazy czystego nieba do zaznaczenia które to drzewo, ale nic nie znalazłem. Nie mam też sejwów z tamtego etapu gry, a jestem dużo dalej, może ktoś inny ci prześle. No tak czy inaczej, w poradniku jest błąd, drzewo którego szukamy jest zaraz przy baraku gdzie jest pełno łóżek w dawnej bazie czystego nieba, musisz wskoczyć na dach tego baraku, i iść do samego końca, zobaczysz dużą gałąź, jest ona najbliżej właśnie tego dachu, wskocz na nią a już wtedy bez problemu powinieneś odszukać plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) no i spędziłem 5 godzin na ww drzewie - wzrok mam słaby - ale plecaka znaleźć nie mogę - jednym słowem stoję w fabule . Pomóżcie - potrzebuję sejwa z czarną dziurą inaczej przyjdzie mi moda wywalić bo dalej nie ruszę:( Gram na czystym powrocie Szramy z polską wersją fix 6Tu masz zapis kiedy jestem na drzewie i pochylam się nad plecakiem: http://www.sendspace...51d18cd27691931 . To jest to drzewo: Miłej zabawy - mod warty jest przejścia więc warto pytać a nie rezygnować. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Jak nie możesz znaleźć samego drzewa to porównaj otoczenie i stań w tym samym miejscu. Ja tak robię patrzę na screen potem wchodzę na dach i patrzę jak mam ten sam widok co na screnie to jest to samo miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubvangrup Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzięki za pomoc - ruszyłem. Mod trudny, ale bardzo ciekawy. Wielkie dzięki za polonizację - rosyjski mi nie wadzi ale orłem nie jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi