Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A tak pomyślałem że to dam, film został udostępniony dość niedawno, przeglądając archiwalne odcinki RT, natchnąłem się na recke stalkera, jest ona dość sowita i trwa 25Minut, zawsze można pokazać komuś kto się zastanawia nad grą :) Recenzja naszego podstawowego stalkera: KLYK Tak swoją drogą to się łezka kreci w oku, pamiętam czasy gdy na swoim sprzęcie wyciągałem na minimalnych ustawianiach i rozdzielczości 640x480 15-20fps grając w Cień :) Oglądając wtedy ten materiał na hyper, marzyłem by grać z taką przyjemnością, by myszka nie byłą jak na gumce z gumowym opóźnieniem, i nie musieć czekać 20 minut jak się poziom załaduje. To były dobre czasy :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Nie działa mi ten film z recenzją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A no nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Co dokładnie nie działa ? Pewnie jakiegoś składnika nie macie pokroju flash player/quick time player/vlc Zobaczcie na FF, ma wbudowany mechanizm i samo wyskoczy że brakuje jakiegoś składnika by wyświetlić poprawnie strone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Odpaliłem na Maxtonie i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Na Operze też działa..świetna profesjonalna recenzja @Kpuc. Da się ten film wyciąć jako link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mnie działa bez zarzutów. Widziałem już tą recenzję dużo, duuużo wcześniej ;) chyba najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ahh Stalkery to najlepsze gry jakie znam . Pamiętam kiedy miałem 5 lat i grałem w jednego z buildów ...Teraz gry są inne nie dają tyle przyjemności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Wybaczcie za odkop, ale dzisiaj sobie przypomniałem o dawnym i zapomnianym już programie Hyper. Udało mi się znaleźć na YT recenzję Czystego Nieba, która trwa 25 minut. Jakość filmu jest słaba. Ot.. taka ciekawostka ; ) Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi