Jaco Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam mam pytanko dotyczące Soljanki dotyczące przejść między lokacjami a mianowicie chodzi o to że nie zaznaczją się na mapie w PDA no i nie mogę przejść na magazyny wojskowe o jaka fleszkę chodzi o tą fioletową taką co sie nią dostaje od krugłowa bo chyab innej nie ma ;> mam tą własnie w plecaku i jak podchodzę do Barmana to nie ma żadnego dialogu o tym pendrajwie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jaco jaka wersja Soljanki ...?Jeżeli grasz w nową 14.08.2010 musisz chwilę poczekać na poprawkę już jest gotowa. Jeżeli grasz w starszą nie powinno być kłopotu z pendrive Krugłowa...warunek musisz dostać go od niego samego , nie wziąć od martwej postaci. Ten temat był już w problemach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Soljanka z 19.04 ściągana hmmm z pewnego forum ;p Dopełnienie z 14.08.10 Pacz z 20.08.10 Pacz z 3.09.10 No i oczywiście polonizacja RC3 ..wyszły może jakieś nowe poprawki albo coś bo nie mogę znaleźć działu z polonizacją a na innym forum nie bardzo chce mi się przedzierać przez te wszystkie posty ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Poprawka do przejść jest już w fazie testów i lada moment będzie na forum. Na tamtym forum jej nie ma bo to my ją tworzymy. Powinieneś pobierać materiały z jednego źródła ,by uniknąć w późniejszym czasie niedomówień typu ..może tam był jakiś błąd.. Polonizacje są w Pobieralni... Troszkę cierpliwości i gra pojedzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Poprawka do przejść już jest w pobieralni. Najnowsza wersja polonizacji z dnia 09.10.10 leczy problem. Jednakże może być konieczna nowa gra, sorry... W każdym razie spróbuj sejwa przed oddaniem fleszki Barmanowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 No właśnie w tym problem że nie oddałem jej barmanowi gdyż nie było stosownego dialogu hehe ;] no nic najwyżej trzeba będzie zacząć od nowa ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi