stasork Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Zadanie na znalezienie pancerza w Kordonie na posterunku wojskowych. Przeszukałem cały posterunek i nie widzę tego pancerza. Nawet na strychu koszar sprawdzałem. Sądzę że zepsułem to zadanie ponieważ przed tym zadaniem byłem na posterunku już 2 razy (dokumenty i mikrochipy). Czy może porostu bardzo źle szukam. Jak właściwie nazywają się te kombinezony po rosyjsku? (jak ich nie znajdę to je przywołam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Chodzi Ci o kombinezony grawitacyjne dla Kutwy ... Dwie sztuki są w skrzyniach na poddaszu. Po rozbiciu skrzyń spadają czasem na dół. Niestety są tylko tam. Z drugiej strony to zadanie poboczne,więc nic złego się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Sprawdzałem całe poddasze. Ale jeżeli nie rozwaliłem wcześniej tych skrzyń to kombinezony cały czas powinny być na tym poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Sprawdzałem całe poddasze. Ale jeżeli nie rozwaliłem wcześniej tych skrzyń to kombinezony cały czas powinny być na tym poddaszu? Logicznie rzecz biorąc to powinny w nich być ...dwie duże drewniane skrzynie jakich mnóstwo w grze..... Na strychu chyba nawet niema innych, czy kolejność wykonywania zadań wpływa na ich obecność to nie wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Na strychu koszar są dwie skrzynie, w jednej są konserwy, dużo konserw, a w drugiej są dwa grawikombinezony. Ja zawsze je biorę podczas zdobywania dokumentów z Posterunku. Jeśli byłeś na posterunku i ganiał cie helikopter, to jego strzały zawsze powodują rozbicie skrzynek i upadek całej zawartości na parter. Do tej pory prawdopodobnie któryś z wojaków podgrandził już te kombinezony, a jeśli zginął, to śmieciarz zrobił swoje - czyli adio pomidory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jeżeli ściągniez sobie spawnera z dodatków do soljanki to grawikombinezon jest tam wpisany jak pamiętam.Po prostu ściągnij zespawnuj "armor" albo "special armor" resztę sprzedaj i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi