kobal Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Na stronie byłego pracownika studia GSC, Anatolija Didoka, pojawiło sie kilka modeli personaży i mutantów z zawieszonego projektu S.T.A.L.K.E.R. 2. Patrzcie i podziwiajcie, co nas ominęło. Spoiler http://stalker-gsc.r...2012-08-18-1903 http://didok.com.ua/.../page_Portfolio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Te modele są bardzo dobre jakości, dresiarz z sierpem i młotem na plecach i cccp na koszulce Pijawka aż ciarki przechodzą, :sweat: Jak tak dalej pójdzie, to rok wyjdzie że s2 był w jakimś tam stopniu zrobiony i wycieknie do nas build 1.9602 z jedną mapką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja tam jeszcze krzyżyka nad Stalker 2 nie stawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker1997 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Bajecznie to wszystko wygląda, modele najwyższej jakości...tylko ta pijawka. Jeśli to jest jej tekstura to według mnie nie za bardzo pasuje. Wygląda jak jakiś ogolony kot. Hmm widać też zmianę hełmu w przypadku egzoszkieletu. Co do handlarza, gdyby nie był nazwany to bym go nawet mógł pomylić z bandytą, który przesiaduje w swojej ciupie. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez stalker1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroganin1 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Według mnie pijawka wygląda dobrze, przynajmniej anatomicznie. Btw jak wyobrażacie sobie "Wampira zony" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bajecznie to wszystko wygląda, modele najwyższej jakości...tylko ta pijawka. Jeśli to jest jej tekstura to według mnie nie za bardzo pasuje. Wygląda jak jakiś ogolony kot. Hmm widać też zmianę hełmu w przypadku egzoszkieletu. Co do handlarza, gdyby nie był nazwany to bym go nawet mógł pomylić z bandytą, który przesiaduje w swojej ciupie.Co do pijawki to prawda, mogłaby być bardziej upaćkana krwią,i mieć inne oczy a nie czerwone. Według mnie pijawka wygląda dobrze, przynajmniej anatomicznie. Btw jak wyobrażacie sobie "Wampira zony" ? Według mnie "wampir zony" powinien być cichy oraz strasznie skuteczny, zamiast atakować po zniknięciu to powinien się oddalać i czaić się na odpowiedni moment by zaatakować w takim momencie w którym ofiara by się nie spodziewała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Mnie najbardziej spodobał się strój samotnika, po prostu rewelacja. Bandyta natomiast wygląda tak jak wreszcie powinien. Btw jak wyobrażacie sobie "Wampira zony" ? Wysoka, zgarbiona o bardzo długich rękach. Naznaczony dobrze napisał, to nie jest mutant który wybiega na nas z krzaków i raszuje. Raczej powinna siedzieć cicho i czekać aż jakiś stalker podejdzie blisko niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi