andrzej75 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zauważyłem zaproszenie do wspólnej gry w Battlefield, mnie osobiście ona nie przypadła za bardzo do gustu, więc może w wyżej wymieniona grę zagramy razem> :) Konto steam : stygi75 Nazwa w grze: [FP]andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Ok, dla mnie może być :) Konto: kubekpop Nazwa: CyanogenMod7 PL Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Graczy o nazwie Android jest bardzo wielu, może dałbyś jakis dopisek by ciebie można było odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Ok. To mam taki teraz: CyanogenMod7 PL. A jak mamy się znajdować? Dodajemy się do znajomych czy jak? Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) W grze kombinacja "shift+tab", wyszukaj grupy i tam wpisujesz nazwę - tylko mi twojej nie znajduje :( Tak najprościej dodać się do znajomych :) Proponuję meczyki w godzinach wieczornych(ten czas chyba będzie wszystkim chętnym pasował najbardziej), powiedzmy 20-21? Ewentualnie w weekendy możemy się umawiać. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Konto steam : stygi75 Nazwa w grze: [FP]andrzej75 Konto: kubekpop Nazwa: CyanogenMod7 PL Żołnieże podajcie swój stopień (: mój to Komandor [70LVL] Prestiż 19 moja specjalność to Pewne Celowanie Pro i złoty Striker :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi