oloo Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Tym razem jestem w Agropromie, z Biesem. Zadanie - znaleźć Lewsze. NA mapie mam zaznaczone kółeczko..i kręcę się drugi dzień po tym kółeczku - a dziada nie ma. Byłem nawet na strychach, wlazłem do podziemi - i nie ma ćwoka. Skończyły mi się pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ja go znalazłem między hangarami.Zeby było jasne.Poszłes z Biesem zdobyć bazę najemników,wybiłeś wszystkich pogadałes z Biesem i teraz szukasz Lewszy?Czy też już uratowałeś Lewszę i teraz szukasz go bo chcesz mu oddać fanty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nie, szukam z biesem. Tylko zrobiłem jakoś na odwrót - wszedłęm głównym wejściem i wywaliłęm najemników, potem znalazłęm Biesa. Może odstrzeliłem Lewszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Raczej nie.On powinien być gdzieś między hangarami.Pamiętam że też go szukałem i nagle wyrósł przede mną ni z gruszki ni z pietruszki.Patrz za zielonymi kropkami na mapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Patrze, ale nie ma więcej - Bies z kumplem i wsio :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Próbuj wczytać jeszcze raz od wejścia na lokację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi