Junx Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Po pozbyciu się podstawowej fabuły chce dać jako zadanie "na dzień dobry" dotarcie do skadowska, lecz po dodaniu i edycji nie mam tego zadania o to ono: [zat_a2_reach_base] icon = ui_inGame2_Bezopasnoe_mesto prior = 104 storyline = true title = zat_a2_reach_base_name descr = zat_a2_reach_base_text target = zat_a2_sr_noweap condlist_0 = {=actor_in_zone(zat_a2_sr_noweap)} complete Jak mnie pamięć nie myli coś takiego typu zadanie było w SGM jakiś, czy ktoś zna stronkę [nawet po Rus] gdzie jest dokładnie opisane krok po kroku tutek typu "story line" jak zrobić nową fabułę. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zaglądałeś tutaj...http://stalkerteam.p...er__all__st__30..tematy na temat dodawania kwestów, nagród itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zaglądałem tam na początku, jest ładnie opisane o nowych kwestach, ale nie ma właśnie tutka typu "storyline". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi