noisy Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Musze zdobyć ten artefakt. Pisze, ze beozar kontrolera trzeba wrzucić w anomalie Piec i po 5min robi sie ten art. Niestety nie robi sie :/ Jeżeli chodzi o ta anomalie piec to jest ta pod mostem w Dziczy jak sie idzie na jantar? Potrzebuje ten art do misji na niezbadanych terenach, a jedna dałem wcześniej Monolitowcowi i już nie mam. Coś mi nie chcą sie zrobić. Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Żeby zrobić ten artefakt trzeba kupić od Sacharowa receptę.Do wszelkich transmutacji najlepiej używać artmodyfikatora zdobytego na Kordonie.Nieraz wynik ląduje pod teksturami. W tunelu w Dziczy to oczywiście anomalia Piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Recepta w PDA jest to chyba ja kupiłem, choć nie pamiętam :) a ten art-modyfikator to jak mam zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Robisz dla majora Kuzniecowa (pod mostem na Kordonie) pewien kwest z walizką zawierającą kompromitujace materiały. Dostajesz go potem od niego w nagrodę za pomyślne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 No to mam zonka bo na początku gry gościa odstrzeliłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Może nieprawidłowo wrzucasz bezoar do Pieca. Podejdź jak najbliżej, lekko się odwróć do anomalii, jeśli prawidłowo wrzucisz pojawi się błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To wiem bo uzyskałem wcześniej grzechotkę, a teraz co bym nie robił to sie nie chce udac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ale, w ogóle nie zachodzi reakcja? Czy zamiast Gąsienicy, tworzy się taki zwykły artefakt- Koci Łeb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Nic sie nie dzieje beozar lezy sobie a ogień go sobie smaży :) 15min mija i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Próbuj zmienić anomalię, a jeżeli już nic nie pomaga to zrób tak...http://stalkerteam.p...konane-zadania/..i dostaniesz art w nagrodę za zadanie cykliczne. W post nr 3 masz wszystko opisane. Potrzebna jest nazwa artu pod którą występuje w grze. Nazwa artefaktu to...af_caterpillar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Żeby powstał art. to musi być ten błysk, oznaczający, że anomalia przyjęła artefakt. Jeżeli tak się nie dzieje to zmień anomalię w końcu zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) malakas -> Podziękował. Wieczorem posiedzę nad tym i jak się uda dam znać. Wszystko działa. Dzieki za pomoc. Szacunek za wiedzę. Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez noisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Też tak miałem gdy wrzucałem Korale Mamusi w elektre i dałem sobie spokój xd , nie wiem od czego to zależy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi