pacjent1972 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Nie mogę odpalić żadnego save,próbowałem zmieniac rozdzielczości i ustawienia.Nie wiem co się stało,nie odpalałem Szramy ponad tydzień i bummm,padł. FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : it!=WeatherCycles.end() [error]Function : CEnvironment::SetWeather [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daEnvironment.cpp [error]Line : 133 [error]Description : Invalid weather name. [error]Arguments : amk_clear_clear_12 Błagam nie napiszcie tylko że muszę zaczynać od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Coś takiego było zgłaszane przy Screem. Masz zainstalowany ten dodatek? Jak coś, poszperam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Tak,mam ten dodatek .Miałem wątpliwości czy faszerować tego moda tyloma dodatkami ale w końcu nafaszerowałem i mam nauczkę.Mam nadzieje że nie zdublowałem posta zgłaszając taki błąd skoro piszesz że już był zgłaszany.Poszperaj @cichy z łaski swojej jak możesz i masz czas,bedę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Błąd był zgłaszany na Rus forach. Dla mnie pięknie działał. Sprawdzę, nie ma problemu. Zapisy ze Screema działają bez problemu na czystej wersji. Sprawdziłem. Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Mi tez działał super,pisałem zresztą że jest super stabilny.Przekrakałem.ja tak mam :geek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ten błąd miałem bo jakimś cudem powaliły się shadery ze Screema. Wywal katalog "shaders", wrzuć czysty z podstawki bez "R2" i dodaj na to "shaders" ze screema. Będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Niestety @scigacz,nie pomogło.Nadal ten sam fatal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Przeinstaluj moda i dodatki. Ścigacz ma rację - coś się mocno powaliło u Ciebie z modem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ok @Yurek,tego się bałem najbardziej.A tak było już tak "miło".Dzięki panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Jeżeli wrzucałeś patch do polonizacji to tu jest przyczyna, a dokładnie plik amk_mod.script. Dzisiaj wrzuciłem najnowszego patcha polonizacji i identyczny błąd. Pomogło przywrócenie pliku amk_mod.script z dodatku SCREAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Już za póżno @scigacz , przeinstalowałem moda i próbuję grać na seavach podesłanych od @cichego,od momentu w którym byłem w mojej grze.Jest masa błedów z którymi nie moge się wciąć w grę.Teraz np.nie mogę zmienić typu ammo do Ak bo wywałka.Szacun dla @cichego że chciał mi pomóc ale chyba takie granie na seavach od kogoś powoduje mnóstwo błędów w modzie. Chyba zacznę od początku bo mam nerwówkę z tą sytuacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Postawienie od nowa jest najlepszym rozwiązaniem. Ciągłe błędy i wyloty tylko zniechęcaja i wkurzają. Ten mod jest bardzo stabilny. Wyloty mam bardzo rzadko i naprawdę przyjemnie się w niego gra. Postaw moda od nowa wg instrukcji, nie instaluj na razie dodatku SCREAM, zagraj na czystym modzie, i nie zapomnij na koniec o instalacji najnowszego patcha do polonizacji (07) ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Tak zrobiłem @Yurek,i dzięki za radę.Mod jest super i nie mam zamiaru rezygnowac z przejścia go,pomimo że to mój drugi raz od zera. ___ :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi