Gość Koksar Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam otóż mam problem z tą grą otóż nie mohe jej zainstalować na Win xp Działała a teraz mam o wiele lepszy komputer z win 7 i nie moge zaistalować co zrobić ?. Ps Gra orginalna. Wychodzi Błąd 1628 Instalacja Oparta na skrypcie zakończyła sie niepowodzeniem. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Koksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Są opinie, że gra na win 7 nie będzie działać...musisz szukać w sieci ustawień w msconfig dla tej gry, ale i tak mogą być problemy. Czytaj temat w linku. Witam ktoś wie jak tą grę odpalić na nootbooku hp pavilion g6 1260ew cztery rdzenie grafika radeon 6470 z windows 7 home premium. Próbowałem już opcji w ms config, ze zmiana procesora i z programem dxwnd, jak również ze zmiana sterowników grafiki, a także directx. // Bardzo fajna gra. Grałem na XP a na 7 nie działa :/ Czy jest jakaś metoda oprócz msconfig.. /// Tutaj temat o grze...http://forum.gram.pl...t.asp?tid=12601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Mogę prosić o link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Link masz w poście na dole. Tam człowiek pisze że znalazł rozwiązanie co prawda dla Vista, ale win 7 to to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi