Yurek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Słuchajcie, czy nie uważacie, że w Powrocie Szramy cena śpiwora u Sidora jest sporo przesadzona ? Pytam, czy w polonizacji nie zrobic jej z jednym zerem mniej - tzn 1000 zamiast 10000 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 @Yurek mod i tak ma nadmiar finansowy. Nie było problemu z zebraniem tych funduszy na śpiwór. Ewentualnie możesz zmienić na 5000, ale 1000 to zbyt tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jak idziesz z Dimakiem (czy Dimonem nie pamiętam) po ten nadajnik, likwiduje on 4 pijawki, potem sprzedajesz macki u Kulinara po ponad 4 tysie za sztukę i masz na śpiwór. Ja bym ceny nie zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ok. Zacząłem grać w Szramę i cena była jak dla mnie na początek zaporowa. Ale teraz widzę, że nie ma z tym problemu. Zostawiam w polonizacji pierwotną cenę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Moim zdaniem, jeżeli cokolwiek zmieniać w cenach, to zwiększyć ceny sprzedarzy broni handlarzom. Inne przedmioty nie. Tu faktycznie występuje zbyt duża dysproporcja pomiędzy kupnem i sprzedażą, szczególnie na pierwszym etapie, kiedy kupowana broń jest mocno zużyta. Broń kupowana od przygodnych stalkerów, też powinna być w cenie porównywalnej z tą, za którą sprzedajemy. Za to dużo tańsze powinny być plecaki-schowki, ze względu na ich jednorazowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi