ƉƐϼД Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=KrGnXkTWLcI Zapraszam do oglądania :teehee: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Burza i pioruny z przestrzeni kosmicznej wygląda genialnie. Widać też które rejony świata są rozwinięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Rewelacja! Nie wiem dlaczego, ale jest tam taki moment, który przypomina mi niektóre kadry z "2001: Odyseja Kosmiczna" Kubricka. A może to tylko taki ogólny nastrój jest podobny. W każdym razie, dla mnie bomba, tym bardziej, że w pewnym momencie, przez 1:1000 sekundy można podziwiać Pałac Kultury w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi