Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 5 rożnych rozdzielczosci: 1200x1600, 1440x900, 1600x1080,1920x1280,3098x1600 Dla wagowy waszej, paczka do zassania z SD: http://sdrv.ms/T37C2Q 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Kapitalna sprawa ! Dzięki Kpuc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 robione w gimpie ? jak dobrze pamiętam to na nim pracujesz (?) A ta praca jest bardzo ładna (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Dzięki za pozytywne komentarze. Gimp się dla mnie skończył, dawno temu, bardzo rzadko go używam gdy muszę wrócić do starych projektów. Praca w nim jest żmudna i nie potrzebnie powtarzalna. Program dobry dla początkujących. Częściej używam ostatnio Paint Net, niż gimp'a. Do bardziej zaawansowanych projektów czy takich kalendarzy, Photoshop i ilustrator :) Inne programy po prostu marnują nasz czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Super sprawa...zaraz pobieram... :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Jak dla mnie, to jest ekstra. Nie lada spec z Cibie w tej materii. Masz klasę. Mam też pytanie do twórcy kalendarza. W lipcowym, pod nr 07 znalazłem widoczek podpisany jako podkład. Z czego wzięty jest ten widok, bo wywarł na mnie ogromne wrażenie. Wciąga mnie taka wizja świata. Edytowane 4 Września 2012 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Świetna robota, już zasysam. Tylko czy dałoby się w 1280x1024? Edytowane 4 Września 2012 przez sedoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Jasne :) Jak będę wieczorem to zrobię dla ciebie taką wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 @Kris, możesz zdradzić, skąd pochodzi ten motyw, co pytałem w poście 6? To naprawdę jest widok z głębi duszy wędrowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ciężko powiedzieć, znalazłem go prawdopodobnie tutaj http://www.myconfinedspace.com/2011/02/06/kingdom-of-heaven/ Nosi nazwę Kingdom of Heaven - był taki film Możliwe że to z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dziękuję. Takie widoczki, to balsam na starganą życiem duszę zwykłego człowieka. Będę baczniej się przyglądał Twojej twórczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 1280x1024 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi