czernobyl10 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 04.09.2012 r. Autor: RedNikee OPIS: Spoiler W modzie nie ma niczego nowego, szczególnego. Początkowym pomysłem było połączenie dwóch modów: Misery i SGM. W modzie nie został użyty Atmosfear mod ani inne mody poprawiające grafikę. Główne zmiany: - Nowa fabuła - Zmieniona grafika (nie użyto AtmosFear (3,2)) - Nowy HUD - Nowe dźwięki broni - Nowa broń (Szukajcie u NPC) - Śpiwór - Nowe poboczne zadania - Nowe tekstury NPC i mutantów - Nowe przedmioty - Nowe jedzenie - Dodano bazy, po jednej na każdą lokację - I inne zmiany... Wykorzystane materiały: - SGM - Misery - Niektóre modele modderów. GALERIA: Spoiler LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Playground - [KLIK] Źródła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Aż z ciekawości pobiorę, ciekawy jestem czy dynamika broni została z SGM czy Misery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Siemka. Mam pytanie czy działa ze spolszczaną wersją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Którą spolszczoną wersją ? Do SGM było spolszczenie ale go teraz nie widzę w pobierani. Do misery nie było spolszczenia, a ten mod jest połączeniem obydwu. Możesz spróbować wrzucić spolszczenie od SGM jak znajdziesz. Edit: Sprawdziłem przed chwilą i opisy broni z sgm 1.7 nie działają z tą wersją, muszą być pewne zmiany bo gra nawet nie startuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dodaje Tłumaczenie (W załączniku) Do rozpakowania wymagany jest 7Zip Autorzy tłumaczeń : Lukass, Mrok, Yurek Adaptacja do RedNikee Mod : ƉƐϼД Edit: Sprawdźcie czy działa, nie wiem czy wszystko jest.Tłumaczenie.7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi