Vorenus Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Jestem na drodze ko?o porzuconych samochodów i ma?ego obozowiska z ogniskiem, wystrzela?em kilku Monoliciarzy, chc? i?? drog? dalej a tu za ka?dym razem pulpit z takim logiem: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : [error]Arguments : Can't find texture 'aaz\m4a1 sopmod\tacsto?k' Wklejenie - Can't find texture 'aaz\m4a1 sopmod\tacsto?k' w plik bind_stalker nie pomaga (wklei?em ju? dwukrotnie), próbuj? obej?? pu?apk? przez Czerwony Las ale tam na tej samej wysoko?ci znowu pulpit i ten sam log. Nie mam mo?liwo??i wyj?cia z lokacji, savy mam nadpisywane i straci?bym kup? gry wracaj?c do sava z przed Radaru. Jak sobie z tym poradzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 popraw r?cznie pliki w teksturze ...game data/ textures/Aaz/ m4a1 ....maj? rozszrzenie .DDS ma by? 5 pozycji wsz?dzie zmie? na tacsto?k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 malakas, wielkie dzi?ki. Zaraz je podmieni? i napisz?, czy pomog?o, póki co jeszcze raz dzi?ki za b?yskawiczn? pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Pomog?o, niektóre pliczki dziwnie znikn??y ale gra chodzi p?ynnie. Jeszcze raz Wielkie Dzi?ki malakas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 W dodatkach jest witamina na tacsto?k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi