czernobyl10 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Pobrałem polonizacje z 08.10.10 a w poście jest link do wersji z 09.10. Jak na niego klikam to wyskakuje błąd. Druga sprawa po rozpakowaniu spolszczenia pojawia się kilka plików nie ma żadnego folderu, waga to 4,7 mb a rozpakowuje 7zipem. Mam rozumieć że to co mi wypakował 7zip to jest złe archiwum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Link poprawiony, a co do problemu z wypakowaniem to po prostu kliknie na archiwum i wskaż gdzie ma się rozpakować,a jak bardzo chcesz użyć 7zip'a to pobierz najnowszą betę. Polonizacja po rozpakowaniu powinna mieć ok. 17 MB. Archiwum ma jakieś 8 mB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Chyba archiwum na serwerze jest uszkodzone po dziś pobrałem i pobiera tylko 4167 kb. Sciągnąłem też bete 7zipa. Możecie to sprawdzić i ewentualnie wstawić naprawione archiwum do dowlandu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Zobacz czy jak wejdziesz w właściwość archiwum polonizacja masz zakładkę "Podpis cyfrowy" jak tak plik pobrał się prawidłowo. Jeśli dalej coś jest nie tak wyślij na mojego e-maila: portals94@gmail.com plik który się pobiera, ewentualnie pisze na moje gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Spakuj to normalnie bo instalka na win 7 nie startuje Koledzy bardzo prosze o normalne spakowanie nowej polonizacj.Nie moge tego zainstalowac na win 7 a po rozpakowaniu sa niekomplletne pliki.mam nowa solanke i patche + spolszczenie ale brak bylo przejsic miedzy lokacjami.Trzy tygodnie walki poszlo sie jeb..... .Zrubcie cos zeby to spolszczenie poprawiajace bledy mi zadzialalo.Mam win 7 64 i przy prubie instalki komunikat o niezgodnosci.DAJCIE GEMDATE SPAKOWANA WINAREM,Z GURY DZIEKI ZA POMOC Dzieki za szybka reakcje ale ZIP (8.260)komunikat o uszkodzonym arhiwum a 7ZIP wypakowuje tylko 217 bajyuw.Moze robie cos nie tak.Prosze o pomoc i dzieki za fatyge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Coś może jest nie tak, skontaktuj się PIOTRR131 ze mną na gg Włączyłem tryb testowy, pobierz teraz i będę mógł sprawdzić co jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Nadal to samo jak poprzednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Skrypt nie znalazł błędu podczas Twojego pobierania,więc napisz na gg do mnie albo wrzuć plik który ci się pobrał na jakiś darmowy serwer (np: http://wyslijto.pl/) i wyślij mi linka na pm Zobacz teraz, był drobny błąd który mógł powodować problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 8.26 Wypakowalwm dwukrotnie zipem ale i mam gemdate ale plik tekstures jest pusty.Normalnom metodom win informuje o uszkodzonym archiwum.ten drugi nadal sie nie siciaga, tylko pare kilo i stop.Nie umiem wrzucac na serwery.nigdy tego nie robilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Pobierz plik ponownie i wejdź na stronę http://wyslijto.pl .Potem pod napisem "Plik do wysłania:" masz przycisk przeglądaj, naciskasz i wskazujesz pobranych plik.Resztę pul zostawiasz pustą i naciskasz wyślij,plik się zacznie wysyłać a po jakimś czasie pojawi się link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Wykonalem zalecenia .wyslalem to co pobralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 I jak możesz pobierz jeszcze raz z link z temu,zmieniłem kila rzeczy i teraz powinno być na 99% ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 POBIERALEM NIC NIE DALO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 mi też coś chyba nie działa, rozmiar jest taki jak powinien być, ale np. folder textures jest pusty, czy nie lepiej to wrzucić np. na megaupload albo fileserve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Gdzieś tkwi błąd bo beta 7zipa podczas testowania i rozpakowywania zatrzymuje się na 88% i koniec. Może lepiej wrzucić cały folder z plikami na wyśljito będzie po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 U mnie pięknie rozpakowuje się w winrarze, właśnie pobrałem żeby przetestować. Folder z teksturami jest pusty, może dlatego, że na kij tekstury w spolszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Widze na scrinie u mnie niestety nie. Pobrałem też bete 7zipa i pokazuje to co napisałem post wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Spróbuj stąd: http://www.recyklingonline.pl/_do pobrania/SOL PL 10.10.10.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Oloo wielkie dzięki pomogło i sciągnąłem,jak zauważyłem w miejscu podającym wielkość pliku z dowlandu forum podaje wartość 0. Od Ciebje była podana wielkość pliku i bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Folder textures jest pusty,a co do tych problemów to dalej będę sprawdzał. Mam kilka pytań do tych co mają problemy: 1.Jaka przeglądarka? 2.Czy próbowaliście wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki 3.Jaki jest dokładny rozmiar pliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Spolszczenie rozpakowałem,zainstalowałem,gra wczytuje 10.10 ,zaraz po wczytaniu kiedy ma się rozpocząć wylot na pulpit XD 3R przestał działać Mam nadzieje ze teraz mogę pisać o problemie technicznym.Zrobiłem pełną reinstalację zgodnie z zaleceniami i nadal spolszczenie powoduje po wczytaniu wywałkę a na starym spolszczeniu nie.Stare spolszczenie nie było złe,może by zapodać tylko plik do naprawy tych przejsc pomiedzy lokacjami Mam orginal pl + patch 1.0004 oryginał z kompletu,instalowałem podstawkę,uaktualnienie 14.08 2010,patch 20.08.2010+03.09.2010,bin,spolszczenie,potem z dodatku witaminę i fps.próbowałem z płyta i .dodam ze poprzednio wsio śmigało. zew scieżki działają.W tym pliku x.rain same errory Spolszczenie dziala nawet nalozone na poprzednie.wieczorem zaczne grac i mam nadzieje ze przejscia w lokacjach bedom.DZIEKUJE ZA CIERPLIWOSC ale slaby zemnie informatyk (zrobilem calkowitom reinstalke i wtedy zatrybilo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Jak dalej coś będzie nie tak coś z tym pobieraniem to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam 7zipa, pobrałem spolszczenie podczas testowania archiwum nie pokazuje błędów natomiast podczas rozpakowywania archiwum pokazywane są błędy. Wielkość archiwum to 75 mb, próbe robiłem na windows 7 64 bity wieczorem sprawdze na windows xp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Postąp zgodnie z tym: http://www.stalkerteam.pl/Thread-Rozwi%C4%85zanie-problem%C3%B3w-z-systemem-pobierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 7zip rozpakowuje, ale potem mam jakis plik bez ikony archiwum, jak daje rozpakuj to rozpakowuje a w pewnej chwili pojawia się błąd nie ma żadnego folderu gamedata, po prostu nie ma nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi