Jurij Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Siemka mam pytanie:Zapomniałem maila do tej gry ale hasło na pewno znam tak samo jak kod który mam na książecce czy mogę jakoś to odzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wejdź na stronę:http://www.ubi.com/pl/,następnie zaloguj,masz tam opcję :Zapomniałeś hasło.Spróbuj je zresetować,ale musisz pamiętać na jakim emailu rejestrowałeś grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 "Zapomniałem maila do tej gry ale hasło na pewno znam" pytam się czy po kodzie do gry mogę się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Spróbuj napisać do pomocy Ubisoft,wytłumacz o co chodzi,ale nie liczyłbym na wiele.Ten DRM tylko utrudnia życie bo jest powiązany z emailem. Ze strony Ubi: Gra może być zarejestrowana tylko i wyłącznie jeden raz, pod jednym kontem Ubisoft. Nie ma żadnych ograniczeń co do liczby instalacji gry. Po dokonaniu zarejestrowaniu klucza jego wyrejestrowanie, lub przeniesienie na inne konto nie jest możliwe. Jeśli w czasie uruchomienia gry pojawia się prośba o wprowadzenie klucza oznacza to, że jesteś zalogowany do nieprawidłowego konta. Upewnij się, że logujesz się do gry za pomocą konta Ubisoft, pod którym gra została zarejestrowana przy pierwszej instalacji. Do gry możesz zalogować się za pomocą Twojej nazwy użytkownika lub adresu email przypisanego do Twojego konta Uplay. Jeśli nie pamiętasz tych danych, skontaktuj się z działem pomocy technicznej Ubisoft. Do swojej wiadomości dołącz zdjęcie instrukcji lub ulotki z kluczem (upewnij się że klucz jest czytelny) oraz dowodu zakupu, jeśli wciąż go posiadasz. W polu ''Install keycode'' wpisz klucz do gry. Upewnij się że klucz jest wpisany dużymi literami oraz zawiera wszystkie myślniki tak jak są one wydrukowane. Edytowane 5 Września 2012 przez kazik147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi